Dec 13

Så bar det av till Österrike

Cilla @ 22:20

Planering, planering, planering och till slut blir det en lucka. I denna lucka reste jag till Österrike med mina glada och galna kollegor. Ett magnifikt land som har en otrolig natur och vackra vyer. Bra mat, roliga medresenärer & en del skidåkning i Alperna får summera denna resa.

Innan avresan var det dags för ytterligare en inridningshäst att åka hem. Det är duktiga Furtado som får ett mycket välförtjänt jullov för att samla ny energi tills han kommer tillbaka under vårvintern.

Det unga stoet Primadonna forstätter sin utbildning. Hon har lätt att ta till sig nya saker och fungerar mycket bra i både tömkörning och longering. Nu ikväll var det även dags för mig att påbörja bestigningen och det var också lugnt och odramatiskt. Hoppas att hon fortsätter att samarbeta lika avslappnat för det är en riktig liten pärla att jobba med =)

Elle har varit ute & busat med Emma i helgen när jag var bortrest. Han diggar henne och jag tror att hon gillar honom också ;) Under veckan ska vi leta oss till ridhuset för att trimma till oss lite innan den efterlängtade Ia-träningen på söndag. Blir nog tvungen att ta fram klippmaskinen så att hon inte tar fel på oss och en isbjörn =)

Veckorna mot jul verkar alltid springa fortare än andra veckor och snart så ser vi skymten av det kommande året! Må gott allesammans i kylan!

2 Responses to “Så bar det av till Österrike”

  1. Angelica says:

    Men tack för sällskapet!!

  2. Anne-Lie says:

    Kan tro att ni hade det härligt!!!
    Saknar dig!

    Kram

Leave a Reply