Sep 06

Brunstig Blondin Bella

Cilla @ 11:58

 Veckan som gått har likt andra veckor rullat fort fram. En ny härlig bekantskap med dressyr S:et har bidragit till utveckling i min ridning. Jag är en person som analyserar och funderar mycket över hästarna och min ridning. Denna hästmänniska har gett mig nya utmaningar och ytterligare verktyg att använda.

Bella stod i centrum denna vecka då vi planerade tävling i Sundsvall på lördagen. Tyvärr var hon själv inte med på planerna och gick in i högbrunst precis lagom till tävlingsdagen. En trött tjej som hade varit fullt upptagen med att flörta de senaste dagarna tog sig ändå runt programmet och utförde rörelserna så pass hon kunde.  Slutresultatet blev 70,4 % med kommentarer om att hon behövde mer energi och styrka. Så nu gäller det att lägga upp rätt träningsschema för de kommande 6 veckorna innan vi åker ner till Flyinge & championatet.

Övriga hästar i stallet verkar äntligen hålla sig friska (peppar, peppar) så att de resterande inbokade tävlingarna kan genomföras.

Den nyaste tillskottet i flocken är en 2-årig valack som vi är bekant med tidigare genom hans mor, gångartsvinnaren Donna Caritza. Denna stora kille har ärvt sin mammas utstrålning och förhoppningsvis även hennes gångarter. Han behöver lite extra tid på sig och kommer därför att komma till oss i flera omgångar under året för att hinna mogna ordentligt innan vårens 3-årstest.

2 Responses to “Brunstig Blondin Bella”

  1. No Tax Of Nike Free 3.0 Redwine Running Low Cost For Children says:

    I like what you guys are up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the very good works guys I’ve incorporated you guys to our blogroll.

  2. Mens Nike Air Max 24-7 Black Running Is Wonderful! says:

    First off I would like to say fantastic blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind. I was curious to know how you center yourself and clear your mind prior to writing. I’ve had trouble clearing my thoughts in getting my ideas out. I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Cheers!|掲示板}

Leave a Reply