Okt 15

Vila och igångsättning

Cilla @ 20:53

Elle har som sagt några veckor med lite lugnare tillvaro nu. Han strosar runt i dom stora hagarna på Persbo Stuteri och tycker mest att matte är bråkig när hon kommer och ska motionera honom. Så han får leva gott ett tag till med sin adopterade kompis innan det är dags att flytta hem och börja jobba igen. =)

Istället har vi nu börjat sätta igång Queenie efter hennes mammaledighet. Hon tycker det är väldigt roligt att ridas igen och det ska bli mycket spännande att så småningom börja hoppa in henne under ryttare.

I tisdags var det dags för hingstarna att se lite mer av världen =) Vi lastade dom och åkte till ridhuset för lite lösgalopp och skuttade även över små hinder. Både skötte sig väldigt bra och var glad att kunna stötta sig lite på varandra.

Tjejerna går  mycket framåt nu och jag sitter upp på båda två utan problem. Tyvärr är vädret lite varierande väder vilket gör att underlaget vissa dagar är för hårt för longering och tömkörning. Men då promenerar vi istället och hästarna blir nöjda och avslappnade att sitta upp på.

Nu är det dags för sängen och göra sig klar för morgondagen!

Leave a Reply