Okt 04

Inte riktigt ända fram

Cilla @ 19:21

Nu är vi hemma igen efter en kall och blöt helg i Kumla. Ljuset i det mörka vädret var hästarna,  som verkligen har skött sig bra.

Temptation gjorde en bra och felfri runda. Domarna tyckte att han hade en god tenik och en bra balans. Tvärr vara poängen något för låga och han föll på målsnöret för att ta sig vidare till söndagens omgång 2.

Maretto som fick promenera nästan hela dagen då han inte ville stå på släpet gjorde också en fin felfri runda och han belönades med poäng som gav oss en plats till omgång 2. Idag gjorde han nog sin livs runda med härliga språng som slutade med 4 fel efter en liten ryttarmiss. Domarna gillade honom och han ökade på sin poäng efter dagens ritt där dom berömde hans goda rytm och ridbarhet. Trots avancemang i listorna så nådde vi inte upp till placeringar för Flyinge biljetter men vi är väldigt nöjda med hans insats och jobbar vidare med hans styrka för ännu större språng =)

Hästarna hemma hade vilodag igår och blev ompysslade av Pia som troget tar hand om stallet när jag är borta. Idag har dom alla jobbat i linan och det har varit pigga hästar i stormande höstvindar. Det närmar sig hemresa för charmiga Tweed och nya killar är på ingång =)

One Response to “Inte riktigt ända fram”

  1. Angelica says:

    Jag tycker verkligen att du ska börja förstå hur duktig du är!!
    Jag är så stolt över dig!

Leave a Reply