Okt 28

Härlig höstdag

Cilla @ 6:29

Alla årstider har sin tjusning och i söndags fick vi se hösten från dess bästa sida. Evelina och jag red en varsin häst upp till klätterbacken vid berget. Helt underbart väder och utsikten får man inte klaga på heller :) Efter nattens storm hade det fallit stora träd över vägen men våra ”terräng” hästar hade inget emot att skutta över grenarna.

Ia-träningen i fredags var riktigt givande. Jag har jobbat mycket på att utveckla traven sen sist vi tränade för henne och hon såg resultat direkt. Bytena jobbar vi fortfarande med och kommer att lägga mycket fokus på det nu under den tävlingsfria delen av året så kanske vi har fått ordning på dom till vårens tävlingssäsong :)

colette1.jpglarryhtred.JPGFörsäljningshästarna Colette och Larry jobbas vidare och har nu intresserade köpare. Roligt att ha så fina hästar till salu. Snart väntar fler inridningshästar på ingång och stallet blir fullt igen. Må så gott i höstsolen!

Leave a Reply