Okt 23

Björnar och bomber

Cilla @ 19:22

Det hinner hända mycket på en vecka här hemma. Hästarna har satt tjocka pälsar trots att dom gått med täcken så dom såg ut som små björnar i måndags när jag kom hem. Tur att jag investerade i en bra klippmaskin förra året för den kommer att användas flitigt om det fortsätter så här =).

Elle och Larry har fått en kortare ledighet under förra veckan och det har gjort dom gått eftersom dom har tävlat och jobbat ganska mycket under sommaren. Men nu är det fart igen och Elle har samlat på sig massor med energi under dessa dagar som han nu måste göra sig av med. Då är det bra att kunna ta sig bort till klätterbacken och göra av med överskottet där. Vägen dit är spännande då han trippar på tå och känns som en bomb att sitta på =).  Den värsta överskottsenergin är nu borta och imorgon ska vi åka och träna för Ia Eriksson. Kul kul!

Leave a Reply