Okt 12

Välkommen Colette

Cilla @ 10:39

Nu är det en spännande tid med flera fina hästar till försäljning och en rolig resa till Breeders och Flyinge.

colette.jpgVi hälsar Colette välkommen till oss och hon ska stå hos mig till försäljning. Hon kommer nu under veckan att motioneras igång efter en tids vila.

Elle och Larry var igår på tävling på ”hemmaplan”. Larry skötte sig bra och blev 2:a i LA. Elle däremot fick en plump i protokollet och hittade på egna rörelser i programmet. Han var som sagt väldigt laddad och nu när vi har jobbat så mycket med byten under våren och sommaren så blir det svårt att hålla honom på mattan i den förvända. Sist men inte minst tävlade jag även Andrea´s sto Sabrina och hon skötte sig riktigt bra och var placerad i LB och precis utanför placering (efter Larry) i LA. Hoppas att dom fick några bra tips inför kommande tävlingar.imgp2704.JPG

Leave a Reply