Sep 13

Kvaldags igen…

Cilla @ 21:38

Oj oj, denna vecka har bara rusat förbi. Det är förmodligen för att stallet är fullt och allting bara rullar på ;)

Hästarna är på olika nivåer men arbetas mot individuella mål. Lorenza fungerar bra i tömkörningen och skrittar med ryttare utan problem. Till veckan blir det förhoppningsvis trav och kanske en galopptur om hon fortfarande är lika avslappnad. Deedee som nu är under igångsättning ser pigg och fräsch ut. Han tycker det är roligt att vara igång igen och rids än så länge bara kortare joggingpass. Larry har svarat bra på träningen och ska imorgon få följa med på tävling till Sundsvall och göra sin debut i Msv. Och sist men absolut inte minst har vi min egna Elle som ska gå ett till kval imorgon. Hoppas att han är avslappnad och kan visa att vi kan sätta våra byten även på tävling. Efter diskussion med mig själv och rådfrågan med min tränare har jag bestämt att oavsett hur det går imorgon så ska jag inte ta med honom ner till Flyinge & Breeders i oktober, även om han skulle kvala. Detta delvis pga att jag har andra ambitioner med honom och tycker då att det är en alldeles för lång resa för hästen. Men vi kommer självklart att satsa järnet imorgon ändå för det vore hemskt roligt att ha lyckas med bedriften att kvala sin egen 6-åring :).

Nu måste jag verkligen gå i säng så att jag orkar med den långa tävlingsdag som väntar imorgon!

Håll extra hårt i tummar och tår för mig och killarna imorgon!!!

Leave a Reply