Sep 04

Hästens hållbarhet och prestation

Cilla @ 5:53

 Efter en väldigt lång natt i bilen är jag nu hemma från Flyinge igen. Jag har varit i Skåne för den andra delkursen i C-tränarutbildningen. Denna gång var det inriktning på hästens hållbarhet och prestation utifrån exteriör mm. Det har varit fantastiskt roliga dagar med nostalgikänsla från den tiden jag gick unghästutbildningen där. 

Jag vill återigen tacka mina underbara vänner Mika, Pia och Evelina som ALLTID ställer upp och sköter stallet och hästarna när jag åker iväg. 

Nu i veckan blir det fokus på dressyren och ridning på banan för i helgen ska vi träna för Mattias Jansson igen. Det ska bli kul att se om vi har lyckats klättra ytterligare några steg mot vårat mål :).

God morgon & ha en forsatt bra dag!

One Response to “Hästens hållbarhet och prestation”

  1. Angelica says:

    Du gör det sjukt bra med allt! Och att du är här idag efter en grislång resa från söder ;)
    Ska kolla till dig under dagen så du inte får gamnacke!!
    Kramen på dig!

Leave a Reply