Apr 13

Tävlingsdebut!

Cilla @ 21:06

Första tävlingen i livet för våran Charger Mail PB, till vardags kallad Fnysen. Man glömmer lätt bort att han bara är 4 år gammal eftersom han är så trygg och stabil i sitt temperament. Att vara på tävling var något nytt för honom men han stressade inte upp sig för det. De starka vindarna tog tag i ridtältet där vi hoppade fram och flera av hästarna tyckte det var obehagligt men Fnysen var mest bekymrad över hur han skulle kunna undvika vattenpölarna när man skulle ta sig mellan ridhusen.

Inne på banan blev han ganska spänd och vågade knappt galoppera så det första hindren hoppade han nog med skräckblandad förtjusning men efter en miss på tredje hindret var det precis som om att han hade hunnit hämta andan för sen tuffade han på resten av banan. Tekniken över hindren är fortfarande ganska ojämn men han lämnar i alla fall rätt mycket luft i sprången och vill inte riva. Härliga häst!

Leave a Reply