Aug 30

Sommarpremiering

Cilla @ 18:09

ApolloIdag har jag och tjejerna Wrangfalk varit till Bollnäs och visat deras unghingstar för premieringsförättare.

Dagen startade med korsningsponnyn Apollo. Han är som ni ser en snygg kille med mycket utstrålning och energi. Domaren påpekade exteriöra avvikelser som vi inte håller med om men kanske att herr Domare var lite morgontrött ;)

Fjordingen Kex var däremot närmare de poäng han förtjänar och gick stolt hem med en klass I rosett, efter att ha skött sig utmärkt trots strul och misstag från arrangörerna. Grattis Yasmine, Towa och Kex! Det har varit en lärorik och underhållande dag med gänget från Fredriksfors och jag ser fram emot kommande samarbete med träningar och visningar.

Hästarna hemma har idag fått kortare joggingturer och imorgon väntar  lösgörande pass på ridbanan.

Leave a Reply