Jan 01

År 2012 i backspegeln

Cilla @ 15:31

Som ni vet sedan tidigare så gillar jag inte att titta bakåt på det som varit men vid ingången av ett nytt år brukar det vara bra att summera det gångna året innan man blickar vidare.

2012 har varit ett lite annorlunda år än tidigare i livet. Det har liksom fått en annan mening och en viktigare uppgift. Tillskottet i våran familj har spridit en otrolig glädje bland både två och fyrbenta. Vi hoppas att hon kommer att trivas att växa upp här på gården med oss och alla djuren, våran sol i både hjärta och sinne =)

Trots riduppehållet på några månader har det blivit flera tävlingar under säsongen. Bollnäs, Hudik, Leksand, Söderhamn och Delsbo hann vi med innan hösten var över. Under säsongen tog jag även beslutet att Elegant blir dressyrhäst på heltid. Han har inte utvecklats som jag hade hoppats på i hoppningen och framför allt i terrängen så då satsar vi på det han är bra på istället. Vi lägger över hoppet om hoppningen på Charger Mail och håller tummarna att han är lika fin med ryttare som i löshoppningen. Det planerade 3-årstestet uteblev eftersom han var i en stark växtperiod så vi siktar på en bra matchning mot 4-årssäsongen.

Gården och verksamheten har äntligen fått klart det stora projektet, ridbanan. Under sommaren och hösten blev allting färdigställt med staket, belysning och underlag. Resultatet blev kanon och även om det kändes väldigt långt bort ibland så var det helt klart värt allt slit. Jag har redan haft stor nytta av banan och den kommer att underlätta mycket för hemmaträningen av hästarna.

Verksamheten fortsätter att rulla på och det ser ut som att 2013 kommer att bli ett spännande år. Flera fina hästar i träning och roliga tävlingar väntar framöver. Det är dags att ta ett nytt steg i våran resa med hästarn. Hoppas att ni vill följa med!

Leave a Reply