Aug 24

Nya kontakter, nya dörrar

Cilla @ 23:48

KråkanHelgen har bjudit på olika turer.

Hoppträningen för Uffe var riktigt spännande då Elle lekte rodeohäst mer än hopphäst. Ibland förstår jag inte hur han lyckas hålla reda på sina ben när han hoppar runt mellan hindren. Som tur är vet jag ungefär vad han brukar hitta på så än så länge håller jag mig kvar i sadeln, men det var nära gruset i helgen ;)

Resten av helgen gick till förberedelser och visning på fölmönstring i Bollnäs. Jag visade ett fint föl efter Nobel. Tyvärr ville hon inte trava så bra som hon verkligen kan när hon kom in i ridhuset men övriga gångarter visade hon väl och fick hon bra poäng på. Det är en otroligt härlig och vacker fölunge som är välhanterad och social, precis ett sånt föl man själv skulle vilja ha och fortsätta utveckla. :) Önskar Eva lycka till med både föl och sto!

Det är väldigt kul att få träffa nya kunder och människor vilket skapar nya relationer som kan utvecklas ännu mer i framtiden. Tack till Mia som presenterade mig för Eva och hennes hästar och tack för att du följde med på visningen.

One Response to “Nya kontakter, nya dörrar”

  1. Mia says:

    Tack själv för en trevlig dag :-)

Leave a Reply