Aug 21

Ledarskap och mentalträning

Cilla @ 22:42

Nu är jag tillbaka hemma igen efter flera givande föreläsningar på Strömsholm. Denna delkurs var det fokus på Människan-ryttaren-utövaren och vi gick in på fler mycket intressanta delar inom tränaryrket. Det var allt från uppdelning av ledarskapsrollen till fokusering och målbilder vid tävling. Som ni kanske förstår så var det mycket att ta in på dessa två dagar men eftersom man oftast hann med att anteckna så kan jag i lugn och ro gå igen materialet igen. Nu ser jag fram emot nästa delkurs som har inriktning på hästens utveckling och hållbarhet :).

Tack och bock till Mika och Pia som tagit hand om stallet medan jag varit borta! Jag är väldigt tacksam och Ni är guld värda som gör detta möjligt för mig.

I helgen blir det lite hoppning för Elle när Ulf-träningarna börjar igen samt att jag ska till Bollnäs och visa ett föl på söndagen.

One Response to “Ledarskap och mentalträning”

  1. Pia says:

    Självklart ställer man upp för sina vänner! Hästarna är ljuvliga att hantera,så otroligt väluppfostrade.
    Himla kul att få äran att ta hand om dom.Vi önskar all lycka till denna seriösa tjej!

Leave a Reply