Jan 11

Dags för uppstart

Cilla @ 15:10

Den här veckan  var det dags att starta upp träningen på allvar igen och sikta in sig mot vårens kommande tävlingar. Båda hästarna kommer att gå regelbundna träningar under veckorna som kommer att kompletteras med gästträningar och tävlingar på helgerna.

Fnysen gjorde sitt första hoppträningspass för Gaby på tisdagen och det var över förväntan.  Trots mycket kropp och långa ben att hålla reda på så finns det ganska mycket hoppning i honom. Han är inte den vackraste i skaran men han ett bra huvud och kämparvilja så vi satsar vidare och ser var vi hamnar.

Elle den grå hade också sin första dag på jobbet under dressyrträningen på onsdagen för Hanna. Nyklippt och full av liv skuttade vi runt i någon form av sadeltvångssprång de första minuterna. Efter en stund med lite kravlös jogging kunde vi börja med lite mera lösgörande övningar. Travarbetet var riktigt bra stundvis men i galoppen har vi fortfarande lite skilda åsikter om hur det ska gå till.

I helgen väntar extrem kyla så vi satsar på lite lugnare jobb med hästarna och trimmar vidare till veckan igen.

Leave a Reply