Aug 18

Fullt upp & flytt

Cilla @ 12:02

Dagarna i augusti har gått väldigt fort och inte nog med allt jobb med hästarna så har vi även flyttat nu i helgen.  Allt har gått väldigt bra så vi efteranmälde oss till tävlingen i Gnarp när jag insåg att vi skulle hinna bli klar innan söndag.

Elle fick gå 2 st LA klasser. I LA:4 var han avlappnad & lydig så vi placerade oss på 2:a plats med dryga 62 %. I LA:5 hamnade vi precis utanför placering efter några missar i galoppserpentinerna. En spontan men lyckad tävling :). Larry fick stanna hemma eftersom han klivit av sig en sko :(. Tack till Liselott som lånade ut sin kavaj till mig då min blev kvar hemma! Och tack Towe för supporten vid framridningen.

Ikväll blir det träning med unghingstarna och imorgon bär det av till Strömsholm för första delkursen på C-tränarutbildningen. Det blir nog två mycket intressanta men intensiva dagar. Återkommer då jag är hemma igen efter utbildningen! Ha det gott så länge.

2 Responses to “Fullt upp & flytt”

  1. Towe says:

    GRATTIS! Du är en storslagen ryttarinna!

  2. Towa says:

    Du ser,polleten HAR ramlat ner hos killarna!!

Leave a Reply