Nov 08

Grabbarna grus på vintervila

Cilla @ 7:11

Nu är det även dags för Fnysen att få sig lite ledigt. I förrgår var det vaccinering, igår var Tommy hit och gick igenom hästarna och idag ska det bli vinterskor. Denne mycket stora kille bara fortsätter att växa så vi undrar när han tänker stanna till och vara färdigvuxen. Fram och bakben är inte riktigt lika långa för tillfället och det märks att hans kropp inte är i fas när man ber honom att lyfta bakbenen lite högre. Han får mumsa höbal och busa i hagen ett tag framöver så hoppas vi att det rättar till sig någorlunda innan vi fortsätter med hans utbildning.

En häst som börjar närma sig sitt mål med denna utbildningsperiod är 2,5-åriga Arwen. Hon gör fortfarande fina  framsteg och skrittar samt travar  nu snällt med mig på ryggen. I helgen tänkte vi prova på lite galopp om väder och vind tillåter. Jag vill helst göra den första galoppen utomhus då de unga hästarna har en bättre bjudning och får plats med sina stora kroppar. Så  för våran del kan det gärna få vara mjukt i marken några dagar till sen kan det bli kallt och snö =)
.

Leave a Reply