Okt 25

Fnysen i fokus

Cilla @ 16:01

Vintern står och lurar bakom hörnet så Elle som varit igång i stort sett hela året börjar trappa ner sin träning. Han kommer att få vara ledig några veckor när ridunderlaget är som hårdast och ska sättas igång igen när den vita mjuka snön har klätt in vårat landskap.

Det gör att den stora Fnysen nu hamnar mer i fokus och får jobba lite till innan sin ledighet. Så igår var det hans tur att åka på dressyrträning för Hanna.  Med sin stora ojämna kropp som växer så ser han lite rolig ut både här och där men han ska ha en stor eloge för att han alltid kämpar och vill göra rätt.  Trots att han nu mest liknar den fula ankungen så hoppas vi att han blir en fin svan till slut =)

Arwen fortsätter att vara lika duktig och idag har hon även fått vinterskor på sig. Passande nog så började det att snöa precis när vi var klar. Så ikväll blir det till att brodda dom andra i stallet också för nu är nog vintern bara ett faktum.

Leave a Reply