Okt 23

Blött å grått med små ljusglimtar

Cilla @ 13:43

Regn och åter regn denna höst. Mina hagar brukar klara mycket nederbörd men nu börjar till och med dom bli lite väl geggiga. När allt känns så där grått och trist så är det kul med dessa härliga unghästar. Dom går till ”jobbet” varje dag oavsett väder och lyser upp tillvaron i höstmörkret.

Arwen har gjort ett strålande jobb den senaste tiden och hon tar till sig varje ny uppgift på ett moget sätt. Longeringen har fungerat bra, dock lite svårt att hålla balansen i galopp på volten men det är helt acceptabelt när man är 2,5 år och ganska stor. Hon gillar verkligen tömkörningen och hittar en fin arbetsform där både i skritt och trav. Idag har jag dessutom suttit upp på henne efter att ha hängt några dagar på ryggen utan problem. Skulle försöka på mig på att ta lite kort på henne när solen var framme men resultatet blev inte som jag ville men ni får hålla till godo ändå =)

One Response to “Blött å grått med små ljusglimtar”

  1. http://www.obpmilling.com/0320/75.html says:

    We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be thankful to you.
    [url=http://www.obpmilling.com/0320/75.html]http://www.obpmilling.com/0320/75.html[/url]
    http://www.obpmilling.com/0320/75.html

Leave a Reply