Aug 09

0,8 procent…

Cilla @ 9:21

Så var vi hemma igen efter en lååång dag i Östersund. Men resan blev trots det en rätt positiv upplevelse. I LB:3 kändes Elle riktigt fin och lydig och vi tog våran första vinst!! Domaren var väldigt sträng med poängen men det gällde samtliga i klassen så vi hamnade ändå överst på prispallen :). När vi skulle rida FEI:s kvalprogram för 6-årig hästar öppnades himmlen och regnet öste ner men Elle kämpade på ändå och gjorde ett mycket bra travprogram. Alla byten i galoppen blev tyvärr inte klockrena så vi hamnade på 67,2 % bara 0,8 % från kvalgränsen!!! På hemresan kändes resultatet tungt men nu när man har fått smälta dagen måste jag erkänna att jag är ganska stolt över oss ändå ;). Det känns väldigt roligt att kunna ta sig så här långt på egna ben. Vi utvecklas och växer för varje tävling så vi fortsätter att kämpa på mot vårat mål. Snart är vi kanske där!

Imorse trodde jag att Elle skulle vara trött efter det långa resan men när jag kom till stallet och öppnade dörren stod dom där lika pigga och förväntansfulla som vanligt. Nu väntar några dagars ledigt för honom så att han kan återhämta både kropp och knopp :).

Tack till ni som hejat och ett STORT tack till Jennie som var med oss hela dagen i Östersund!!! Nu tar vi med oss dom fina resultaten och blickar framåt mot kommande utmaningar.

Bilder och kanske en video kommer senare.Tack för visat intresse!

Leave a Reply