Sep 30

Hästen i mitt hjärta från vännerna i mitt liv

Cilla @ 21:36

Denna underbart vackra tavla fick jag av mina fina vänner förra helgen när jag passerade 30-strecket. Tror nog att alla som känner mig förstår min kärlek till tavlan och killen på porträttet är nog också ganska känd för er vid det här laget =)

”Lilla” Lasse som är här för inridning fortsätter att imponera på mig och nu springer han även i galopp med ryttare i båda varven.  Han är en häst som jag verkligen gillar att jobba med. Energisk och känslig i sitt temperament men tycker om att arbeta och det gör mitt jobb så mycket trevligare. Om allting fortsätter att gå lika bra under veckan så ska ha snart få åka hem på lite för lite ledighet och vi passar samtidigt på att kolla igenom hans tänder när han inte ska ha bett på ett tag.

Leave a Reply