Sep 12

Småhopp på stor brun

Cilla @ 22:23

Dagarna rullar på och hösten är här vare sig vi vill det eller inte. Kalla mornar går sen över till soliga och blåsiga dagar.

Legolas har svarat bra på sin utbildning och longeras nu i alla gångarter. Tömkörningen börjar också att bli befäst och jag har varit upp och hängt på honom nu några gånger utan problem.

Fnysen som inleder sin höst som 3-åring börjar nu komma igång efter sommaren och idag tog vi några skutt över ett litet hinder på ridbanan. Han gör det okomplicerat och tur är det för ibland fungerar inte riktigt servostyrningen på den stora kroppen =) Det är så härligt att äntligen få börja hoppa in honom och de första gånger är alltid lika speciella innan dom förstår vad dom ska göra.

Elle fick idag det välbehövliga dressyrpasset för Hanna. Dom sista veckorna har han inte riktigt accepterat arbetsuppgifterna och vi har en stor utmaning framför oss i vinter. Hanna kommer till oss en gång i veckan sedan i vintras och det är toppen att ha en tränare på hemmaplan som tittar på oss så ofta och regelbundet.

Hittade lite höstfoton som min vän Sara Heed tog på Elle och mig  år 2010. Inspirerande ridning på ängen med våran vackra natur som bakgrund.

One Response to “Småhopp på stor brun”

  1. linn says:

    åååh får hemlängtan av den fiiina bilden!!

Leave a Reply