Aug 03

Rolig ridning

Cilla @ 21:53

Rolig ridningIdag har vi varit på Mattias träning och det var super kul :)

Både Elle och jag var laddade och det märktes. Tror inte att han har gått så bra någon gång och jag fick en otrolig känsla i sadeln. Han kändes väldigt mjuk och var riktigt balanserad. Bytena blir alltmer befästa och han klarar nu av mer samlande rörelser. Jag känner att de månader som jag var hos Mattias och jobbade har gett mig mycket och genom att se hur han själv tränar sina hästar dagligen kan jag ta till mig träningarna bättre och vet vilket system han använder.

Jag är så glad att hästarna är mitt liv och jag får så mycket tillbaka av både hästarna och människorna runt omkring. Det är sådana här dagar som man lever för och då glömmer man lätt bort hur mycket slit det ligger bakom. Jag hoppas kunna bevara den härliga känslan när klockan ringer 04.30 imorgon bitti ;) Nu är det dags att gå till sängen och ladda upp för en ny vecka!

God natt, önskar en stolt och lycklig hästtjej!

One Response to “Rolig ridning”

 1. Angelica says:

  Du gör det så bra!!
  Jag är imponerad hur du orkar med allt! Du jobbar ju inte bara med en sak du inte! :)
  Det är kul att se att det kommer såna här stunder då det verkligen känns att det är värt all tid du lägger ner!
  Det är bra att tänka på dig när jag vaknar till mitt ”vanliga” liv vid 6 snåret på mornarna, då har ju du redan varit uppe i evigheter! Då tycker man lite mindre synd om sig själv! Hihi!

  Kämpa vidare tjejen!! Tror på dig till 110%

  Kramen!

Leave a Reply