Mar 28 2013

Allas vår Arwen

Cilla @ 22:42

Arwen 3 år e. Ludwigs Champion har gjort ett bra pass på ridbanan i vårsolen idag. Efter lite bortskottning av ca 80 cm snö för några dagar sedan så blev det en härlig plan att rida på. Alldeles lagomt med några centimeter snö kvar som underlag eftersom det fortfarande är hårt och finns tjäle kvar i marken.

Linn har varit här i helgen och hjälpt mig med hästarna. Hon gillar att ta långa skogsturer med Elle i vanliga fall men han står som konvalescent så då fick hon ta med sig stora Fnysen istället =)


Mar 25 2013

Våren väntar…

Cilla @ 20:18

…. så vi hjälper den liten på vägen.


Mar 24 2013

Välkommen tillbaka Arwen

Cilla @ 17:19

Ja Lasses period blev konstig och kortare än planerat men det är ju djur som vi jobbar med så ibland blir det inte som man tänkt sig. Men boxplatsen fylldes istället av lillasyster Arwen som nu får bo hos oss tills hon ska visas på 3-årstestet. Hon har varit lite busig på hemmaplan så vi får se om hon har fått lite vårkänslor kanske :)

Idag fick dom alla vara utan täcke några timmar mitt på dagen då vårsolen värmer som skönast. Det var mycket uppskattat och killarna passade både på att busa, rulla sig och dessutom ge varandra lite massage. Önskar några fler sådana här dagar så har vi snabbt fyllt på energiförrådet igen!


Mar 05 2013

Välkommen tillbaka Lasse

Cilla @ 21:55

Legolas alias Lasse är tillbaka i stallet. Han ska få vara här ca en månad för vidareutbildning och inhoppning. Idag har vi joggat lite i snön på banan och sen tog vi en tur i skogen kring gården. I början av passet var det några frågetecken men när han förstått att det är dags att gå i skolan igen och lära sig lite nya saker så tyckte han att det var helt okej att ta en tur med mig på ryggen.