Jul 22 2012

Mot alla odds!

Cilla @ 18:50

fotograf:Sofia Olsson

Nu är han åter tillbaka på tävlingsbanan, nästan exakt ett år sedan olyckan. Lite äldre, lite vitare och förhoppningsvis lite visare =)

Dagens start var första tävlingen för oss båda denna säsong och eftersom vi blivit av med ett av våra Msv B-kval, pga att tidsfristen löpt ut, så startade vi en Msv C:2. Elle var pigg och busig som vanligt men höll sig på mattan och vi red ihop drygt 67 % och en 4:e placering. Så nu är vi kvalificerade till att starta Msv B igen och det blir troligen i Hudiksvall om några veckor.


Jul 20 2012

”Gräset” var grönare på andra sidan

Cilla @ 7:29

Skräckens ögonblick är när grannen kommer springandes och säger att hästarna är lösa. Min värsta mardröm är att dom ska springa så långt att dom hamnar ute i trafiken.

Någonting hade hänt på betet och skrämt hästarna genom staketet. Dom var tack och lov ganska lättfångade men det visade sig snart att dom varit runt hos flera grannar och hälsat på.  Våran närmaste granne och nära vän hade precis gjort i ordning sin nya gräsmatta med matjord och gräsfrö. Tyvärr tyckte hästarna att detta var en perfekt rastplats på sitt lilla äventyr och trampade sönder hela den nya sådden =(

Inte nog med detta så hade Fnysen även gått omkull på asfalten utanför infarten och skrapat upp låret. Skadan så först inte så farlig ut men lymfvätska har börjat samla sig som en liten påse på benet. Håller tummarna för att det inte blir något allvarligt av det hela.


Jul 16 2012

Ridbanan!

Cilla @ 11:24

Äntligen är det STORA projektet klart och vem hade kunnat ana eller ens vågat hoppas på att det skulle bli så här bra när vi startade! Jag är otroligt stolt och tacksam för allt arbete som mina nära och kära har lagt ner för att hjälpa oss göra klart. Detta är ett stort steg i att utveckla gården för den verksamnet som jag bedriver och det ger oss mycket bättre möjligheter att kunna träna hästarna på hemmaplan. Jag lovar att trots allt hårt slit som det inneburit att färdigställa den så kommer det ändå att ge tillbaka nytta och glädje flera gånger om. TACK!