Okt 15 2011

Säsongsavslutning med plus och minus

Cilla @ 16:28

I minusgrader och rimfrost gav oss iväg till Sundsvall för årets sista  tävling och det var denna gång bara Colon som  var anmäld. Första klassen var han otroligt fin och dubbelnolla med en placering som resultat. I den andra klassen var det tydligen krokodiler eller spöken gömda i muren och  är blev det tvärstop för den här dagen.  Vi anar att han blev lite osäker på den första inomhustävlingen tillsammans så han är säkert på banan snart igen och då kanske med sin ”riktiga” matte. =)


Okt 14 2011

Det bästa som finns

Cilla @ 17:38

Den bästa utsikten man kan tänka sig. En frisk och pigg grå springare och mjuka härliga ängar att galoppera på =) Lillemannen Fnysen växer till sig för varje gång jag jobbar med honom. För några dagar sen var det dags för uppsittning och det var som vanligt inga problem. Han stod lugn och stilla medan jag klättrade upp och ner.


Okt 08 2011

En vecka med Primadonnan på Flyinge

Cilla @ 13:07

Ja då är vi på väg hem igen från ytterligare ett äventyr i Skåneland och Flyinge. Vi är otroligt stolta och nöjda med denna fina 3-åring som uppfört sig likt en stjärna hela veckan. Domarna gillade henne och hon fick fina lovord för framtiden men konkurrens var stenhård bland godkända hingstar och utländska importer så det räckte inte ända fram till en finalbiljett.

Som vanligt har Skåne bjudit på mycket och det har varit allt från stormbyar, regn på tvären, lösa hästar, otroligt fina hästar och en mycket skicklig EM-vinnare. Väl hemma väntar en vintervila för den unga tjejen och till våren ska hon bli mamma. Tack till Lillan för förtroende och det här framgångsrika året!