Sep 18 2011

Hudik Ryttar Cup

Cilla @ 18:32

4 hästar, 13 starter, 3 dagar och 1 ryttare =)

Det har minst sagt varit en aktiv helg och stort tack till alla hästägare, hästskötare och andra vänliga människor som hjälpt oss under helgen. Resultaten har varit blandade men största delen fel är pga ryttarens dåliga navigering. Flera av hästarna har klivit upp i klasserna och behöver mer rutin innan de felfria rundorna kommer. Dom har ändå kämpat väl och kommit tillbaka med bibehållet självförtroende i nästa klass. Kingen som varit rätt stökig på sina sista tävlingar gick in och gjorde två stycken mycket fina felfria rundor. Han kändes positiv och sökte hindren med hoppvilja vilket gör att allt kändes enkelt igen. Kajsa som klivit fram många steg den här säsongen forsätter att vara stabil och får prova på lite större hinder nu på höstkanten. Ihelgen blev vi båda lite för ivriga och några onödiga bommar trillade men ibland är det bara lite för kul att tävla =) Unga Queen Star som precis klivit upp på 1,20 klasser gjorde flera fina rundor men ingen av dom var felfri vilket  behövdes för Breeders kval. Så vi har beslutat att inte forstätta att försöka kvala henne utan vara nöjd med de fina resultaten hon har gjort trots sin skada i början av året.  Colon var kung på banan i helgen, ialla fall om man frågar om honom=) Många fina språng och felfria ritter, tyvärr var piloten ute på fel banskiss och missade ett hinder under en omhoppning som annars hade gett oss en fin placering. Suck! Bilder från helgen kommer så småningom…

Som om att inte detta var nog så hann vi också med en Ia-träning på fredagen med Primadonnan. Nytt ridhus för henne gav en pigg och sprallig tjej som var lite överenergisk den första delen. När väl energin hamnar på rätt plats så hinner fötterna med och vi svävar fram =) Flyinge närmar sig!


Sep 03 2011

Stora lillkillen är hemma igen

Cilla @ 11:20

Han har mått väldigt gott på sommarbete med sina kompisar. Lugnt och fint klev han på transporten för att åka hem till den väntande grå kompisen.