Okt 01 2009

Semifinal i Kumla

Cilla @ 21:03

Ja då har vi kommit fram till helgen där de yngre killarna ska visa vad dom går för i hoppningen, vi åker till Kumla för semifinal i 4-års championatet.

Flera månader av träningsupplägg, kvaltävlingar och så lite återhämtning har gjort att vi nu hoppas att formen är på topp och dessa unga hästar tycker att det blir en rolig utmaning.

I stallet hemma är det fullt med inridningshästar i olika form och färg =)

Tweed är en klippa i all hantering och ridning. I tisdags löshoppade han för andra gången och hade redan lärt sig hur det gick till. Idag så tog vi en tur runt byn efter ett pass med styrövningar på banan och han trampade modigt förbi allt som var lite läskigt.

Sally och Briona är två tjejer med mycket energi men är samarbetsvilliga och jobbar på bra från marken. Det dröjer nog ett lite tag till innan det är dags att klättra upp på ryggen.

Elle har en lite lugnare period just nu med jogging och promenader på kvällarna. Han trivs bra med det och hans kropp behöver lite återhämtning efter höstsäsongen. Men energin laddas upp snabbt igen så idag tog vi en liten galopp för att kunna slappna av igen =)

Nu är det dags för mig att ladda upp batterierna inför en rolig men krävande helg. God natt allesammans!