Okt 20 2008

Hemma igen, en erfarenhet rikare

Cilla @ 9:13

deedee_flyinge_2paint.JPGEfter en spännande och rolig final slutade vi som 6:a (totalt 41 till semifinal) och det resultatet är vi super nöjda med. Hästen har skött sig utmärkt både utanför banan och vid uppvisningarna. Fin kritik från domarna båda dagarna och en avslappnad häst är mer än vad man kan önska av en 3-åring. Resan hem inatt gick också bra och hästarna har stått lugnt hela vägen. Måste erkänna att man är lite sliten efter en sådan här vecka men det är otroligt roligt och lärorikt att göra en sådan här resa.

Dagens ros vill jag ge till mina änglar Pia och Mika som skött om hästar och stall under veckan. Även ett tack och bock till Emma som varit med och hjälpt mig hela veckan nere i blöta (!) Skåne. Ett varmt tack också till Lise & Tommy som gav mig förtroendet att utbilda och visa deras fina häst.

Ikväll väntar motion av hästarna som varit kvar hemma och det ska bli roligt att sitta på dom igen. Önskar bara att det tråkiga regnet kunde försvinna och marken fick torka upp lite.