Okt 12 2008

På väg mot Flyinge

Cilla @ 13:54

dsc01791.JPGIkväll åker jag, Sir Dee och Emma med lastbil ner till Flyinge där unghästchampionaten går under nästa vecka. Vi åker så pass långt i förväg pga den långa resan och för att dessa unga hästar ska ha möjlighet att aklimatisera sig innan det är dags att visa upp sig på den stora arenan. Jag har någraförväntasfulla men nervösa dagar framför mig men hoppas på att hästen tar det hela med ro och att vi kan visa oss från våran bästa sida. Det kommer troligen att bli svårt att komma åt internet där nere men jag ska göra vad jag kan för att uppdatera för mina supportrar här hemma ;). Håll tummarna hårt och heja fram Delsboligan!

Hälsningar från en laddad och förväntasfull tjej!


Okt 12 2008

Välkommen Colette

Cilla @ 10:39

Nu är det en spännande tid med flera fina hästar till försäljning och en rolig resa till Breeders och Flyinge.

colette.jpgVi hälsar Colette välkommen till oss och hon ska stå hos mig till försäljning. Hon kommer nu under veckan att motioneras igång efter en tids vila.

Elle och Larry var igår på tävling på ”hemmaplan”. Larry skötte sig bra och blev 2:a i LA. Elle däremot fick en plump i protokollet och hittade på egna rörelser i programmet. Han var som sagt väldigt laddad och nu när vi har jobbat så mycket med byten under våren och sommaren så blir det svårt att hålla honom på mattan i den förvända. Sist men inte minst tävlade jag även Andrea´s sto Sabrina och hon skötte sig riktigt bra och var placerad i LB och precis utanför placering (efter Larry) i LA. Hoppas att dom fick några bra tips inför kommande tävlingar.imgp2704.JPG