Okt 06 2008

Rolig respons

Cilla @ 20:18

dsc01660.JPGHöststormar och spöregn fortsätter att avlösa varandra. Men vi trotsar vädret och tänker oss framåt mot en härlig vinter följd av en vacker vår och sommar.

I helgen har det varit intressenter här och tittat. De var mycket nöjda med vad dom såg och med ridningen. Så vi får snart reda på om det väntar nya äventyr för någon av hästarna. Samtidigt var det ett glädjande möte även för mig och om det vill sig väl så kanske det blir spännande samarbeten i framtiden. Det var otroligt roligt att få sådan uppskattning för det jobb man lagt ner. Nu sporras jag mot nya mål och hoppas på en härlig vecka nere på Breeders.

Lorenza är nu klar med första skedet i sin inridning och har nu åkt hem för en viloperiod hos sin ägare familjen Sjödin. Hon är varmt välkommen tillbaka i vår för matchning mot 3-årstestet och kommer under vintern att löshoppas regelbundet.

Larry och Elle är nu i slutet av sin tävlingssäsong och kommer på lördag att göra en varsin start i LA på ”hemmaplan”. Deedee förebereds för resan ner till Flyinge och han känns riktigt fin att rida. En stor upplevelse väntar för oss båda och jag hoppas att vi är förberedda på bästa sätt.